Contact Ons

Wil jij een spaarhypotheek aansluiten maar weet niet hoe eraan te beginnen? Twijfel je over de geldverstrekker of als je de juiste berekening hebt gemaakt? Geen nood! Bespaarhypotheek.nl zal jou de weg wijs maken! Je kan bij ons te recht voor informatie zoals de voor- en nadelen bij het aansluiten van een spaarhypotheek! Een spaarhypotheek is een combinatie van een hypotheeklening en een spaarverzekering. Een spaarhypotheek is een bekende vorm van de levenhypotheek. De premie bestaat uit twee bestanddelen namelijk: een lening en een spaarverzekering.

Maak gebruik van onze service! Je kan ons contacten via de mail. Maak gebruik van ons kantooruren voor een snellere service. Wij zorgen ervoor dat jouw mail op tijd wordt afgehandeld en wij jouw vragen beantwoorden naar jouw wens.

Heb jij besloten om met ons in zee te gaan? Prima! Wij zorgen voor een goede samenwerking waaruit jij zeker voordelen kan halen. Wij beschikken over de juiste, in maat gesneden advies die gegeven wordt door onze deskundigen. Maak gebruik van onze abonnement en haal jouw voordeel uit de samenwerking.

Ontevreden?

Ben jij niet tevreden en wil jij daarom een klacht indienen? Maak dan gebruik van onze klantenservice! Onze medewerkers hebben graag een open oor voor jou en gaan altijd oplossend gericht te werk. Wij streven naar de maximale voldoening van de klant dus wij waarderen jouw feedback.